Adviseur duurzame inzetbaarheid

Bezig zijn met je werk in de toekomst. Zorg ervoor dat je kunt blijven werken zo lang je wilt. Of zo lang als dat nodig is. Werknemers in de bouw & infra gaan hier zélf preventief mee aan de slag.

Adviseur duurzame inzetbaarheid

Bij Volandis, het kennis- en adviescentrum, wordt er continu gebouwd aan een gezonde en bloeiende bouw- en infrasector.

De aandacht gaat naar 3 pijlers;

Werk veilig
Houd plezier
Kijk vooruit

Bezig zijn met je werk in de toekomst. Zorg ervoor dat je kunt blijven werken zo lang je wilt. Of zo lang als dat nodig is. Werknemers in de bouw & infra gaan hier zélf preventief mee aan de slag. De Duurzame Inzetbaarheidanalyse (DIA) geeft je inzicht in je lichamelijke en geestelijke conditie. Hoe goed je in je vel zit, in je werk èn je privéleven. Waar liggen je ontwikkelingsmogelijkheden en wat is je potentieel. Maak er serieus werk van. Bewust van hoe je nu bezig bent en duidelijk krijgen waar je naartoe werkt. Merk het zelf: bewust werken wérkt.

Dat is goed voor iedereen: voor jou als werknemer, je werkgever én de opdrachtgever. Want gezonde en gemotiveerde mensen halen de beste resultaten. We dagen je uit hier zélf actief mee aan de slag te gaan.

Een gesprek met een adviseur duurzame inzetbaarheid duurt een uur en in die tijd gaan we op zoek naar wat je bezighoudt op drie pijlers. Daarna kijken we op welke punten je actie kunt ondernemen en eventueel wie je verder kan helpen. Bijvoorbeeld op het gebied van stress of in je loopbaan. Het steentje in de vijver. Je ontvangt snel een op maat gemaakt actieplan.

Voor meer praktische informatie en vragen:

www.volandis.nl/dia/