Energie, actie & plezier

Over MieVita

Het verhaal achter MieVita

MieVita staat voor ‘mijn leven’. Ieder mens is anders, heeft zijn eigen drijfveren, ambities, overtuigingen en emoties. Het zijn niet de bedrijven die veranderen, maar de mensen.

Waarom een rode peper

De rode peper heeft een glimlach, is opvallend, scherp en vlammend rood. De rode peper is in staat om met kleine hoeveelheden al smaken te veranderen. Een rode peper eet je niet in één keer, maar gebruik je gedoseerd. Het gaat om pit geven en zorgen voor een blijvend resultaat. Dat is waar MieVita voor staat.

Over Mieke

Gedrag van mensen bij verandering heeft me altijd geïntrigeerd. Het gaat over ontwikkelen, vastzitten en veerkracht. Over het samenspel tussen lichaam en geest. Over kiezen, motivatie en zelfvertrouwen.

Ik vind het geweldig om op een positieve, energieke, krachtige en toegankelijke manier individuen en groepen mensen te laten ontdekken hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen en het bijbehorende gedrag ook te verankeren. Hen te helpen bij het vergroten van zelfinzicht en benutten van het potentieel. Met een integrale aanpak kun je mensen en teams begeleiden om zowel lichamelijk als geestelijk fit te worden. Met als resultaat beter functionerende teams en grotere prestaties.

Met succes heb ik de Post hbo-registeropleiding tot integraal Leefstijl- en vitaliteitscoach en -trainer volbracht en een opleiding tot vitaliteitsadviseur gevolgd. In combinatie met de kennis van en ervaring in positieve verandercommunicatie een brede basis voor vitaliteitsadvies, trainingen, workshops en coaching voor werkende mensen.

Mijn benadering is direct en constructief. Eerlijk, van mens tot mens

Enkele ‘persoonlijke pittigheden’

Extravert, enthousiast, energiek, daadkrachtig, ongeduldig, positief, integer, vriendelijk en toegankelijk. Probeer maar.

Vertrouwen en menselijke warmte staan voor mij in professionele relaties centraal. Ik geniet van samenwerken en samen bouwen.

Wat anderen zeggen

Open, enthousiast, energiek, brengt leven in de brouwerij, gastvrij

Goede sparring-/ discussiepartner. Open voor de mening van een ander en als het moet kun je je eigen mening bijstellen. Goed luisteren

(aanstekelijk) enthousiast, ondernemend, mensenkennis, positief/denken in kansen en uitdagingen, teamspeler

Jouw Energie en enthousiasme, initiatieven, ideeën, weet waar haar kwaliteiten liggen, onderscheidend, recht door zee

Betrouwbaar, communicatief, to-the-point, recht-door-zee, verbinder, behulpzaam

Gedreven, enthousiast, optimistisch, doorzetter, snel van begrip, actief, probleemoplossend.

Positief, doorzetter, geïnteresseerd in anderen.

Analytisch, Daadkrachtig, Doener, praktisch en oplossingsgericht., Gedreven, Inspirerend, Recht door zee, Toegewijd.

Doorzetter, ontzettend positief, harde werker, gaat voor de 10, empathisch en creatief.

Mensen aansteken met positieve energie, Verbinden, Luisteren zonder oordeel, Vertrouwensband scheppen, Veilige sfeer creëren.